vet verliezen 1.0

Wil jij een slanker en strakker lichaam? Maar ben je het zat om steeds maar bezig te zijn met gezond eten of zelfs honger lijden?

Dan is dit ultieme afslankprogramma zeker iets voor jou...!

Probeer vrijblijvend Vet Verliezen 1.0, de meest effectieve strategie om vet te verbranden!

 • Zoek jij naar een 100​​​​​​% natuurlijke manier om je lichamelijk én mentaal beter te voelen?
 • Wil jij veel vet verliezen, maar zonder jezelf uit te hongeren?
 • Wil jij je energie en spieren behouden als je afvalt?
 • Ben je het zat om altijd maar op te moeten letten wat je eet?

Tegen een van deze bovenstaande vragen JA gezegd? Stop dan met zoeken!

Vet Verliezen 1.0 is op een geheel natuurlijke manier afvallen en vet verbranden. Deze effectieve afvalmethode is gebaseerd op het populaire Intermittent Fasting (IF) en het natuurlijke vet verbrandende vermogen van je lichaam. Hiermee is het mogelijk om veel vet te verliezen zonder een streng dieet.

Van 47,95,  Nu voor 37,95,-

Waarom de strategie Vet Verliezen 1.0?

De strategie Vet Verliezen 1.0 is een slimme manier om af te vallen en veel vet te verliezen zonder honger, spierverlies of minder energie. Je eet alle calorieën die je op een dag nodig hebt, maar dan binnen een kort tijdsbestek. Deze calorieën bestaan voor het grootste deel uit volwaardige voeding, zodat je lichaam voldoende voedingsstoffen, mineralen en vitaminen binnenkrijgt om optimaal te kunnen functioneren.

Daarnaast maak je slim gebruik van de reactie van je lichaam op verschillende voedingsstoffen. Je gaat dus niet minder eten, maar slimmer. Daardoor verbrand je meer vet dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Hoeveel vet kun je verliezen met Vet Verliezen 1.0?

Met Vet Verliezen 1.0 kun je per week tot wel 750 gram vet verliezen en een vetpercentage van 10 procent bereiken. Je eet hetzelfde aantal calorieën, maar dan in een ander ritme. Daarnaast eet je bepaalde voedingsstoffen op andere momenten dan je gewend bent. Zo maak je effectief gebruik van het natuurlijke vet verbrandende vermogen van je lichaam.

De inhoud van Vet Verliezen 1.0?

Vet Verliezen 1.0 bevat 95 pagina’s met praktische uitleg over de meest effectieve strategie om vet te verbranden, compleet met eetschema’s, recepten en oefeningen.

 • Informatie over intermittent fasting (IF) en hoe je dit effectief inzet voor een betere vetverbranding
 • Persoonlijke calorie inname en voedingsstoffen bepalen
 • Tips voor beste vast- en eetmomenten
 • Eetschema's 
 • Trainingsschema's en oefeningen
 • 25 recepten om vet te verbranden
 • Praktische tips om je streefgewicht en vetpercentage te behalen en te behouden
 • Tips om meer spiermassa te krijgen
 • Handige boodschappenlijst

Het volgen van Vet Verliezen geef je de volgende gezondheidsvoordelen!

Minder lichaamsvet, meer spieren

Meer energie en een betere concentratie

Betere stofwisseling

Gezond hart en gezonde bloedvaten

Wil je eindelijk echt je vetreserves verbranden en het lichaam krijgen waar je van droomt? Bestel dan nu Vet Verliezen 1.0 en start vandaag nog met vet verbranden.

Van 47,95,  Nu voor 37,95,-

Voor wie is Vet Verliezen 1.0 geschikt?

Vet Verliezen 1.0 is voor iedereen die voortdurend bezig is met sporten en gezonde voeding en toch niet het gewenste resultaat bereikt. Het kan zijn dat overgewicht in je familie zit en dat je dus vanwege genetische aanleg voortdurend moet opletten wat je eet. Het kan ook zijn dat je al verschillende diëten heeft geprobeerd zonder blijvend resultaat. Doordat je veel tijd en energie stopt in afvallen, geniet je minder van je leven. Ook kun je niet genieten van een etentje of een avondje stappen omdat je de volgende dag een schuldgevoel hebt. Met Vet Verliezen 1.0 leer je dat vet verliezen en afvallen helemaal niet zoveel tijd en moeite hoeft te kosten en dat een slank en strak lichaam ook voor jou is weggelegd.


Wat zeggen andere mensen over Vet Verliezen 1.0?

quote-left

Ik pas sinds kort een aantal van de adviezen toe op mijn eigen levensstijl, en ik moet toegeven dat het erg goed werkt.’

quote-right

Manon van Halteren

quote-left

‘Mijn conclusie is dat dit programma voor mij perfect is. Ik ben meer gaan eten en vet gaan verliezen. Definities van de spieren worden zichtbaarder en ik heb eindelijk het idee dat een sixpack ook voor mij weggelegd is.’

quote-right

Bas de Vries

quote-left

Na de eerste week stond ik versteld van het resultaat. Ik begon met een vetpercentage van 14% en stond na een week op 13%. Ik ben nu bijna 8 weken bezig en ben op weg naar 11% vetpercentage.’

quote-right

Jessica van Loon

Wat is het geheim van Vet Verliezen 1.0?

De basis van Vet Verliezen 1.0 is Intermittent Fasting (IF). Hierbij eet of drink je een dagdeel helemaal niets en haal je dit allemaal in op een later moment. Dit is enorm effectief om vet te verliezen. Je profiteert hierbij namelijk van het natuurlijke vet verbrandende vermogen van je lichaam. Zo zorg je ervoor dat je lijf de opgeslagen vetreserves gaat omzetten in energie, waardoor je slanker wordt. Bovendien neemt je hongergevoel af als je regelmatig vast, zodat je als vanzelf minder gaat eten en daardoor minder calorieën binnenkrijgt. Zodra je minder calorieën binnenkrijgt dan je verbruikt, verlies je gewicht. Zo helpt Vet Verliezen 1.0 je afvallen op een natuurlijke manier.

Veel gestelde vragen

Is Vet Verliezen 1.0 iets voor mij?

Ga je direct resultaat zien?

Hoelang kan ik het programma volgen?

Gaat vasten niet ten kosten van mijn energie en concentratie?

Hoeveel vet kan ik verliezen met Vet Verliezen 1.0?

Kan ik sporten tijdens het volgen van Vet Verliezen 1.0?

Krijg ik een tragere stofwisseling door Intermittend fasting?

Neemt mijn spiermassa af door intermittend fasting?

Niet goed geld terug garantie!

vet verliezen 1.0

Mocht de levensstijl in Vet Verliezen 1.0 je niet bevallen, laat dit dan binnen 30 dagen weten en krijg zonder verdere vragen het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Je kunt de meest effectieve afvalmethode dus zonder risico uitproberen.

Van 47,95,  Nu voor 37,95,-

>