Over Niels

 Aangenaam kennis te maken!

Hoe gaat het met jou? Voel je je gezond? Ben je tevreden en gelukkig als je in de spiegel kijkt? Misschien wil je meer uit jezelf halen: meer sporten, strakker worden en jezelf energieker voelen. Hierbij kan ik jou helpen! 

Niels van Loon

Ik ben Niels, 32 jaar en kom uit Breda. Al sinds ik me kan herinneren, heb ik een grote liefde voor voeding, sport en een gezonde levensstijl. Velen worstelen met zichzelf, met hun gewicht. Herken jij de teleurstelling van de doelen die niet behaald worden? Weet je wat jij nodig hebt? Kennis en motivatie! Kennis om jouw gezondheid en levensstijl te verbeteren en motivatie om het daadwerkelijk te doen.

Dat is precies de reden waarom ik mijn blog: www.extragezond.nl begonnen ben: om jou te helpen, zodat je stap voor stap gezonder leert leven. Met mijn hulp kan je oude gewoontes vervangen door nieuwe en je ontevredenheid omzetten in zichtbare resultaten. Jij zal je doelen bereiken en dit zal je vleugels geven. Beloofd!

Gezond leven moeilijk? Nee, deze gedachtes beperken je alleen maar.

Mijn motto: Hou het simpel en maak het jezelf niet te moeilijk!

Vet verliezen 1.0
>