Wil jij gezonde tussendoortjes voor een FIT en SLANK lichaam en die je meer energie geven?

Dan is dit tussendoortjes boek 'Bites!' zeker iets voor jou! Het boek is 100% gratis

Als leefstijlcoach krijg ik vaak de vraag: als ik tussendoor iets wil eten, wat kan ik dan nemen? Dat is niet zo vreemd, want juist bij de tussendoortjes gaat het vaak mis. 

De verleiding van snoep, koek, gebak en chips ligt altijd op de loer. Maar daarmee krijg je in veel gevallen veel calorieën, geraffineerde suiker en verzadigd vet binnen. En daarna voel je je in veel gevallen vaak niet beter, maar slechter!

Iets over de auteur

Als gevoelig, onzeker jochie ontdekte ik al vroeg in mijn leven hoe belangrijk gezond eten en sporten voor me waren. Een gezonde leefstijl bracht rust in mijn hoofd en gaf me een sterk lichaam en zelfvertrouwen. Sindsdien is mijn liefde voor gezond eten en sporten alleen maar gegroeid.

Als marinier bij Defensie was een gezonde leefstijl essentieel om goed te functioneren. Nu werk ik als leefstijlcoach en inspireer en motiveer ik anderen om gezonder te leven. Daarbij wil ik graag laten zien dat een gezonde leefstijl ook in het moderne leven niet moeilijk hoeft te zijn!

Waarom dit receptenboek?

‘Bites!’ is bedoeld voor iedereen die goede alternatieven zoekt voor tussendoor. Gezonde tussendoortjes die je nieuwe energie geven en goed voor je zijn. Die je makkelijk zelf kunt maken met ingrediënten uit de supermarkt. Die geschikt zijn voor thuis, maar ook voor onderweg, voor of na het sporten, doordeweeks of in het weekeinde en voor een feestje.

Tussendoortjes en snacks zijn bovendien steeds belangrijker aan het worden. Het is steeds gewoner geworden om tussendoor te eten en de industrie speelt daar volop op in. Alleen zijn die voorgefabriceerde tussendoortjes en snacks meestal niet de beste keuzes voor je gezondheid, omdat ze vol zitten met toegevoegde suiker, verzadigd vet en kunstmatige toevoegingen. Vaak word je ook nog voor de gek gehouden met misleidende gezondheidsclaims op kleurrijke verpakkingen. Als je gezond wilt leven, zul je dus gezonde alternatieven in je repertoire moeten hebben. Alternatieven die ook lekker en eenvoudig zijn.

75 praktische ​​​​ recepten voor gezonde tussendoortjes!

In dit boek staan 75 smakelijke en natuurlijke recepten voor elk tussendoor-moment.  Voor elke gelegenheid vind je passende gezonde tussendoortjes, zowel voor eten als drinken. Boordevol complexe eiwitten en andere belangrijke voedingstoffen die je helpen fit en gezond te houden. Voorzien van veel nuttige achtergrondinformatie. Zo weet je nog beter waar je het voor doet, namelijk voor het kostbaarste goed dat je bezit: je gezondheid!

'Bites!' bevat onder andere, hartige hapjes tot feestelijke taart en gebak, zelfgemaakte koek en cake, gezonde snoep en chocolade en verrassende dranken en shakes! Veel keus dus! Met de indexen achterin vind je snel het recept dat je zoekt.

'Bites!' geeft je belangrijke informatie zoals

  • Wat goede alternatieven zijn voor suiker
  • Wat het gevaar is van typische ‘tussendoortjes’
  • wat het verschil is tussen suiker, suikers, toegevoegde en ‘vrije’ suikers
  • Wat geraffineerde suiker doet
  • Hoe je ziet hoeveel suiker ergens in zit

Een uitgebreide tabel laat zien hoeveel energie en voedingsstoffen kant-en-klare tussendoortjes bevatten. Daarmee kun je zelf de juiste keuzes maken. Daar komt bij dat 'Bites!' er heel mooi uitziet, met overzichtelijke ingedeelde recepten, prachtige 'geknipte' illustraties en professionele foto's. Het is dus ook eens een genot voor het oog!

Pak deze unieke kans, het tussendoortjes boek (PDF) is helemaal gratis!

>