Wil jij een gezond gewicht, je energieker voelen en goed in je vel zitten?

Dan is dit receptenboek 'Bites!' zeker iets voor jou!

"Het receptenboek met 75 gezonde tussendoortjes voor elk moment van de dag"

Bites!

Als leefstijlcoach krijg ik vaak de vraag: als ik tussendoor iets wil eten, wat kan ik dan nemen? Dat is niet zo vreemd, want juist bij de tussendoortjes gaat het vaak mis. 


De verleiding van snoep, koek, gebak en chips ligt altijd op de loer. Maar daarmee krijg je in veel gevallen veel calorieën, geraffineerde suiker en verzadigd vet binnen. En daarna voel je je in veel gevallen vaak niet beter, maar slechter!

''Bites!' Scoort een 4,9 op Bol.com!

Fysiek boek

€14,95 Inc btw - (geen verzendkosten)

Iets over de auteur

Als gevoelig, onzeker jochie ontdekte ik al vroeg in mijn leven hoe belangrijk gezond eten en sporten voor me waren. Een gezonde leefstijl bracht rust in mijn hoofd en gaf me een sterk lichaam en zelfvertrouwen. Sindsdien is mijn liefde voor gezond eten en sporten alleen maar gegroeid.

Als marinier bij Defensie was een gezonde leefstijl essentieel om goed te functioneren. Nu werk ik als leefstijlcoach en inspireer en motiveer ik anderen om gezonder te leven. Daarbij wil ik graag laten zien dat een gezonde leefstijl ook in het moderne leven niet moeilijk hoeft te zijn!

Waarom dit receptenboek?

‘Bites!’ is bedoeld voor iedereen die goede alternatieven zoekt voor tussendoor. Gezonde lekkernijen die je nieuwe energie geven en goed voor je zijn. Die je makkelijk zelf kunt maken met ingrediënten uit de supermarkt. Die geschikt zijn voor thuis, maar ook voor onderweg, voor of na het sporten, doordeweeks of in het weekeinde en voor een feestje.

Tussendoortjes en snacks zijn bovendien steeds belangrijker aan het worden. Het is steeds gewoner geworden om tussendoor te eten en de industrie speelt daar volop op in. Alleen zijn die voorgefabriceerde tussendoortjes en snacks meestal niet de beste keuzes voor je gezondheid, omdat ze vol zitten met toegevoegde suiker, verzadigd vet en kunstmatige toevoegingen. Vaak word je ook nog voor de gek gehouden met misleidende gezondheidsclaims op kleurrijke verpakkingen. Als je gezond wilt leven, zul je dus gezonde alternatieven in je repertoire moeten hebben. Alternatieven die ook lekker en eenvoudig zijn.

75 praktische recepten voor gezonde tussendoortjes!

zelf energierepen maken
amandelcake
Quinoa sushi

In dit boek staan 75 smakelijke en natuurlijke recepten voor elk tussendoor-moment.  Voor elke gelegenheid vind je passende tussendoortjes, zowel voor eten als drinken. Boordevol complexe eiwitten en andere belangrijke voedingstoffen die je helpen fit en gezond te houden. Voorzien van veel nuttige achtergrondinformatie. Zo weet je nog beter waar je het voor doet, namelijk voor het kostbaarste goed dat je bezit: je gezondheid!

'Bites!' bevat onder andere, hartige hapjes tot feestelijke taart en gebak, zelfgemaakte koek en cake, gezonde snoep en chocolade en verrassende dranken en shakes! Veel keus dus! Met de indexen achterin vind je snel het recept dat je zoekt.

'Bites!' geeft je belangrijke informatie zoals

  • Wat goede alternatieven zijn voor suiker
  • Wat het gevaar is van typische ‘tussendoortjes’
  • wat het verschil is tussen suiker, suikers, toegevoegde en ‘vrije’ suikers
  • Wat het verschil is tussen suiker, suikers, toegevoegde en ‘vrije’ suikers
  • Wat geraffineerde suiker doet
  • Hoe je ziet hoeveel suiker ergens in zit

Een uitgebreide tabel laat zien hoeveel energie en voedingsstoffen kant-en-klare tussendoortjes bevatten. Daarmee kun je zelf de juiste keuzes maken. Daar komt bij dat 'Bites!' er heel mooi uitziet, met overzichtelijke ingedeelde recepten, prachtige 'geknipte' illustraties en professionele foto's. Het is dus ook eens een genot voor het oog!

Kortom!

Bites!

Een praktisch en positief boek dat het je helpt gezond te leven en je gezond te voelen. Om jezelf cadeau te doen of iemand anders! Bestel Bites vandaag nog en je hebt dit prachtige kookboek binnen 1 tot 2 werkdagen al in je brievenbus!

Niet goed, geld terug garantie!

Ik heb dit receptenboek met uiterste zorg samengesteld. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan kun je gebruik maken van de niet goed, geld terug garantie. Je stuurt me simpelweg binnen 14 dagen na aankoop je product retour naar: Waterviolier 114, 4823 MA, Breda. Het volledige aankoopbedrag wordt direct terug op je rekening gestort, zonder verdere vragen en even goede vrienden!

€14,95 Inc btw - (geen verzendkosten)

KVK: 66907373/BTW: 161015190B01

© 2018 Extragezond.nl

>